Lesena broška, lesen naprsni šopek B7

1.30 z vključenim DDV

Lesena broška, lesen naprsni šopek, magnetek, priponka

VELIKOST: cca 55mm

MATERIAL: 3mm Topolov les

Minimalno naročilo je 10 kosov.

V košarici je okenček z opombo, kamor napišete ime ženina in neveste ter datum poroke.

 

Velikost broške je približno 55mm. Izdelane so iz debeline 3mm topolovega lesa. Za pripenjanje je zadaj priponka. če bi želeli magnetek nam to sporočite oziroma izberite opcijo magnetov. Vse priponke so na voljo v različnih ivedbah, kjer so vključene barve si lahko barvo izberete glede na temo poroke.

Na voljo po naročilu

Primerjaj

Opis

Lesena broška, lesen naprsni šopek, magnetek, priponka

Bodite drugačni in na svoj poročni da presenetite goste z unikatnimi naravnimi lesenimi broškami, ki so izdelane po vaših željah. Les je vse bolj priljubljen material za poroko, zakaj ga nebi imeli tudi vi. Na voljo so gravirane broške, broške ki imajo dodane barvne elemente in še mnogo več.

Da pa vaši svatje nebodo domov odšli praznih rok vam pri nas izdelamo tudi lesene magnetke, obeske za ključe, sedežni red,…

VELIKOST: cca 55mm

MATERIAL: 3mm Topolov les

Velikost broške je približno 55mm. Izdelane so iz debeline 3mm topolovega lesa. Za pripenjanje je zadaj priponka, če bi želeli magnetek nam to sporočite oziroma izberite opcijo magnetov. Vse priponke so na voljo v različnih ivedbah, kjer so vključene barve si lahko barvo izberete glede na temo poroke. Najnovejši trend pri porokah so leseni naprsni šopki v obliki priponk. Priponka je izdelana iz topolovega lesa. Na hrbtni strani je pritrjena sponka.

Minimalno naročilo je 10 kosov.
V opombo napišite izbor barve (zelena, rumena, roza)

 

V košarici je okenček z opombo, kamor napišete ime ženina in neveste ter datum poroke.

 

Več stvari in dodatkov za poroko najdete na tej povezavi:

https://www.medijales.com/fotografija/kategorija-izdelka/vse-za-poroko/

Za posebne želje glede naročila pa nam pišite na naš email: medijales@gmail.com z veseljem vam pomagamo svetujemo in ugodimo vašim željam, če je to v naši moči. Želimo, da je vaš dan res poseben in prav takšen kot ste si ga sami zamislili.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

X