Stavbno mizarstvo


Notranja vrata

Notranja vrata

notranja vrata_vrata_furnirana vrata_drsna vrata_masivna vrata_vrata na polnila

Notranja vrata izdelujemo po naročilu oziroma po meri. Prilagajamo se željam kupcev in njihovim potrebam. Izbirate lahko med različnimi vrstami lesa (smreka, bukev, hrast, macesen, javor,…)  Nasadila so lahko skrita ali vidna in so 3D nastavljiva. Površinsko jih obdelamo z lakom ali olji.

Na vašo željo vam vrata dostavimo, demontiramo vaša stara vrata in zmontiramo nova.

Na izbiro so vrata in podboji sodobnih designov v različnih furnirjih, barvno lakirana vrata, masivna vrata na polnila, vrata z intarzijami, stilna vrata, kombinirana vrata furnir-barvno lakirana, CPL vrata, dekor vrata…

Odločate se lahko med suhomontažnimi podboji ali masivnimi podboji. Tudi izbira kljuk je lahko povsem po vašem okusu. Izbirate lahko med enodelnimi kljukami ali dvodelnimi v kolikor pa ste brez idej, pa vam z veseljem svetujemo in pomagamo pri izbiri.

Montiramo tudi druga notranja vrata različnih proizvajalcev. (Lip-Bled, Lesna Vrata d.o.o.)

https://www.medijales.com/fotografija/nekategorizirano-en/notranja-vrata/


Vhodna vrata

vhodna vrata_garažna vrata

Ponujamo različne modele vhodnih vrat, pri tem omogočamo izdelavo vrat po meri in prilagoditev barv, lesa in raznih dodatkov za lesena vhodna vrata na vašo željo. Vrata so toplotno izolativna, saj imajo dvojna tesnila. Vgrajena je varnostna ključavnica z pet točkovnim zaklepanjem in varnostna kljuka.  Možne so namestitve inox ročajev, kljuke, kukala, vratna tolkala. Vrata so debelo slojno lakirana.

Imate dodatna vprašanja?

Povprašajte nas o vhodnih vratah preko kontaktnega obrazca ali nas pokličite in oglasili se bomo, da vam naredimo izmere za vaša nova vrata.     Pišite nam?


 

Balkonske ograje

 

stavbno mizarstvo_balkonske ograje_balkoni_ograja

Balkonske ograje so nakit vsake hiše. Zato je še kako pomembna možnost izbire balkonske ograje v različnih trendih in barvah. Izbirate lahko različne kombinacije, ki se lahko optimalno prilagodijo vaši hiši. Balkonske ograje so mnogo več kot prepreka, ki varuje pred padcem. Lahko skrivajo pred pogledi s ceste ali pa odpirajo razgled na okolico.

Izdelane so po predhodni izmeri iz smrekovega ali macesnovega lesa, impregnirane in 2X lakirane z UV zaščitnim lakom. Po želji jih lahko dopolnimo s koriti za rože ali zelišča.

Se zanimate za balkonske ograje?

Vas zanimajo še ostali modeli balkonskih ograj? Oglejte si naš katalog modelov .

Katalog balkonskih ograj


 

Stopnice

stopnice

stopnice ssIzdelujemo  lesene stopnice po meri. Zato vam na osnovi vaših želja pripravimo ponudbo in idejni osnutek za stopnišče. V kolikor se z osnutkom strinjate, sledi natančen ogled in meritve v objektu.  Po potrditvi pa izdelava lesenih stopnic in montaža po vaši želji.


 

Lesene fasade in terase

 
 

lesena fasada_lesena obloga za hišo_fasada iz lesa_macesnova fasada

Lesene fasade in terase so izdelane iz macesna ali smreke v več variantah. Les ima svoj znacaj, lahko si izberemo ali bomo na leseni fasadi uporabili površinski premaz ali ne. Če povrsine ne zaščitimo , les s časom posivi. Lesene fasade so ob primernem vzdrževanju trajnejše in okolju prijaznejše od klasičnih ali betonskih  fasad.
Lesene fasade so prijetne na pogled in se odlično spajajo z drugimi matetiali kot so npr.:kamen, klasična fasada itd..

Macesen ima dobro naravno odpornost, zato ne potrebuje dodatne kemične zaščite. Na prostem se zaradi procesov  na površini lesa tvori siv sloj. Macesen, podobno kot ostale lesne vrste s časom dobi sivo patino, kar je zgolj estetskega pomena, ne vpliva pa na funkcionalnost in na življenjsko dobo fasade.

Spreminjanje barve je naraven proces, ki poleg macesna doleti vse vrste lesa, ki jih uporabljamo za zunanje fasade. Če želimo ohraniti prvotno barvo macesnovega lesa, lahko fasado premažemo z brezbarvnimi tankoslojnimi lazurami na osnovi organskih topil. Potrebna sta najmanj dva nanosa, priporočljivi pa so trije. Premaz je potrebno obnavljati na dve do tri leta.

 foto: Pinterest

Imate dodatna vprašanja?

Vas zanima lesena fasada ali terasa in neveste kaj in kako? Pišite nam preko kontaktnega obrazca .