Otroška igrala – Vrtno pohištvo


Vrtne garniture

stol_vrtna garnitura

Opremite teraso ali balkon s kakovostnimi pohištvenimi elementi, ki so prilagojeni postavitvi zunaj. Priskrbite si vrtne klopi, mizo ter druge izdelke in uživajte v družbi družine ali prijateljev pod toplimi žarki sonca.Za še večjo sprostitev in zabavo popestrite zunanji prostor z gugalnico, vrtno hišico ali dekoracijo za cvetlice.  Naj bo prosti čas v stiku z naravo kar se da udoben in prijeten.

Vrtne grarniture so izdelane iz smrekovega ali macesnovega lesa. Vrtne mize v ponudbi so prilagojene postavitvi zunaj, zato so skrbi ob vplivih slabega vremena in napadih naravnih škodljivcev odveč. Naše vrtno pohištvo je impregnirano in 2x lakirano ali oljeno.

Naj bo vsak uživanje na prostem kar najbolj brezskrbno.

http://www.medijales.com/mizarstvo


Otroška igrala

zunanje igralo_otroška hiška_igralo_otroška hiša_igralo z certifikatom_certifikat za igralo_certifikat skladnosti_kombinirano igralo_igralo za javne površine

Otroci imajo radi otroška igrala, saj si na njih krepijo domišljijo, gibalne sposobnosti in se imajo preprosto… odlično! Kje? … na zanimivih igralih pri vas doma ali na igrišču! Izdelujemo zanimiva lesena igrala za otroke, otroške hišice, plezala, gugalnice in igralne stolpe.

Igralo je sestavljeno iz:

*otroške hišice 100x100cm,

*podesta 200x200cm

*tobogana

*dveh gugalnic ALI plezalne mreže

*peskovnika ALI mini vrtne garniture

*plezalno steno z lesenimi oprimki

                                                                                                                     *stopnic z ograjo

Igrala popestrimo z živahnimi barvami, katere imajo otroci preprosto najraje. Igralo je globinsko impregnirano ter prebarvano z otrokom prijazno barvo v ceno vključena tudi dostava in montaža

Zunanje igralo je skladno z standardi SIST EN1176 ter z TUV CERTIFIKATOM. Primerno je za javno uporabo in gostinske lokale.

Vam je kaj všeč?

Povprašajte nas o barvnih kombinacijah, postavitvi igral in ostalih podrobnostih, preko kontaktnega obrazca.    Pišite nam?


Leseni kipi

kip konji_lesen kip_konj

Leseni kipi so izdelani iz debla drevesa. Izdelani so ročno z motorno žago. Vsak kip je unikaten in opremljen z drobnimi detajli. Po naročilu vam izdelamo klopi z lesenimi skulpturami ob straneh, korita za rože, označevalne table in še mnogo več…

Najpogosteje se uprizarjajo divje živali. Kipi so impregnirani in zaščiteni z oljem, po želji pa vam ga tudi pobarvamo.

Izdelujemo tudi druge dekorativne izdelke gravirane ure na lesu, slike,…

Bi želeli, da vam po naročilu izdelamo lesen kip? Kontaktirajte nas.

Več kipov si lahko ogledate v našem katalogu kipov.