Notranje pohištvo


Kuhinje

 

Naše kuhinje so pravzaprav unikatne, izdelane po želji uporabnika. Zato je najboljši začetek pogovor na štiri oči. Skupaj bomo ustvarili kuhinjo po vaših željah in potrebah.

 notranje pohištvo_pohištvo po meri_kuhinje gKot vse ostalo pohištvo tudi kuhinje izdelujemo po naročilu. Materiali, ki se uporabljajo za izdelavo kuhinj, so različni. Če vprašate gospodinje, se najbolje obnese ultrapas, saj se ga lahko čisti, na voljo pa je v različnih barvnih in lesnih dekorjih. Tako je kuhinja iz ultrapasa lepa, moderna in nezahtevna za  vzdrževanje.

Zahtevnejši, ki želijo mehkejše linije in so jim bolj všeč naravni materiali, pa se bodo odločili za kuhinjo iz furnirja. Le-to se lahko kombinira tudi z barvanim mediapanom ali pa je iz mediapana izdelana kar celotna kuhinja.

Kuhinje iz masivnega lesa, so trpežne lahko so kmečkega videza, rustikalne, lahko pa so moderne z ravnimi linijami in zaobljenimi robovi.

Pred samim naročilom je potrebno narediti idejno skico. Glede na to, da so naši proizvodi unikati in jih ne izdelujemo na zalogo, se potrudimo, da vam predstavimo končno obliko in izgled. S pomočjo ročnih skic in s slikami že narejenih kuhinj, vam poskušamo ustvariti čim boljši občutek celovite podobe končnega izdelka.

Da bi kuhinja izgledala kot zaključena celota, je potrebno dodelati detajle. Odmične spone (panti), ročaji, vitraži, pomivalna korita, pipe so detajli, ki imajo obliko primerno za pohištvo. Z njimi dobi kuhinja poseben čar, vas pa za nekaj desetletij vrne v preteklost. Poseben razmislek posvetimo pultom. Lahko so iz cenovno ugodnega ultrapasa, trpežnejši pa so granitni pulti ali pulti iz tehničnega kamna.

Uporabljamo kvalitetna vodila Blum, z mehkim zapiranjem in večjo nosilnostjo. Možna je tudi vgradnja touch sistemov, odpiranje vrat in predalov na pritisk. Izdelamo vam lahko tudi pohištvo z utori za lažje odpiranje.

Povprašajte nas o kuhinjah, preko kontaktnega obrazca.    Pišite nam?

 

 


Jedilnice

 

jedilna mizaJedilnica se dopolnjuje s kuhinjo, katero izdelamo po vaših željah in potrebah. Jedilne mize so lahko različnih oblik in dimenzij. Lahko so raztegljive, ovalne ali enostavne pravokotne. Površino in barvo jedilne mize običajno usklajujemo s površino kuhinjskega pulta ali materiala, ki se pojavi v kuhinjskem delu. Lahko so klasične na štiri noge ali pa so moderne z dvema nogama, nogo v sredini,…

Jedilne kote lahko kombiniramo tudi z drugimi materiali kot so blago. Pestra je izbira tkanin in barvnih odtenkov lesa. Jedilni koti se lahko postavijo v levo ali desno postavitev. Izdelani so po meri, naslon je lahko izdelan moderno z ravnimi linijami ali pa je izdelan na polnila.

Imate dodatna vprašanja?

Povprašajte nas o jedilnicah preko kontaktnega obrazca    Pišite nam?


Pohištvo po meri

 

dnevna soba_komoda

Izdelava pohištva po meri za optimalen izkoristek prostora. V ponudbi mnogo barv, materialov, dimenzij in oblik. Izdelujemo pisarniško pohištvo, kopalnice, spalnice, vgradne omare, dnevne sobe itd.

Stremimo k modernim linijam in drznemu oblikovanju po sprejemljivi ceni. V naš prostor skušamo vnašati svetovne pohištvene trende, jih prilagajati našim, slovenskim karakteristikam in jih take pošiljati nazaj v svet. Oblikujemo in izdelujemo pohištvo po meri.

Ponujamo vam izris, svetovanje in izdelavo vgradnih omar, drsnih vrat, postelj, komod oz. predalčnikov in drugega pohištva za spalnice, dnevne sobe, predsobe, poslovne prostore,…

 

 

 

 

 

 

 


 

Nekaj zanimivih kosov pohištva si lahko ogledate tukaj…

 

Imate dodatna vprašanja?

Bi želeli vključiti kakšen detajl v vašo pohištvo? Pišite nam preko kontaktnega obrazca .

6b88005d43b72315347af31e974148d9 f8cd7819d143d8b504e66eaad5635936 Oak beam coffee table: tree branch table:

vir: Pinterest